Valentijnsactie D66 Wijdemeren dit jaar voor Save the Children.

Het afgelopen jaar bestond het nieuws uit veel beelden van oorlogen over de hele wereld. Denk aan de oorlog in de Oekraïne en meer recent de oorlog in het Midden-Oosten tussen Israël en Hamas. Beelden die bij iedereen een schok teweegbrengen, ook bij D66 Wijdemeren. We wilden iets dóen!

€500 schenking
aan goede doel

D66 zet ieder jaar met Valentijnsdag met een grote taart lokale vrijwilligers in Wijdemeren in het zonnetje. Door de impact van de heftige beelden en de verhalen van slachtoffers hebben wij dit jaar besloten een keer van deze jarenlange traditie af te wijken. Vele kinderen groeien op dit moment op in een oorlog. Zij hebben geen keus en staan machteloos. Hun ervaringen laten ons niet koud. Daarom hebben wij als partij besloten om dit jaar € 500,- te doneren aan Save the Children.

Save the Children: voor kinderen in oorlogssituaties

Save the Children is actief in meer dan 120 landen waar kinderen het slachtoffer zijn van oorlog, uitbuiting, mishandeling en misbruik. De organisatie zet zich in voor de veiligheid van alle kinderen ter wereld. Dit doen ze aan de hand van het Verdrag van de Rechten van het Kind.

Bestuur en fractie D66 Wijdemeren