Verkiezingen gaan over goed bestuur

“Gemeenteraadsverkiezingen gaan over goed bestuur. D66 staat voor goed en integer besturen. Voor een Westland waar iedereen mee mag doen en mee kan doen. Daar past een partij als Forum niet bij en daar zullen we dan ook nooit mee samenwerken”. Met deze duidelijke boodschap trapte lijsttrekker Benjamin Hofland zaterdag 12 februari de verkiezingscampagne van D66 Westland af.

Westlandse fietstocht

Benjamin Hofland hield zijn starttoespraak op het Wilhelminaplein in Naaldwijk aan het eind van een fietstocht langs een aantal Westlandse dorpen. Kandidaat-raadsleden gingen tijdens de hun bezoek aan de dorpen in gesprek met inwoners en deelden viooltjes uit om Westland wat groener en fleuriger te maken.

Campagneteam - Het campagneteam van D66 Westland aan de start van de verkiezingscampagne in Naaldwijk, 12 februari 2022 Beeld: D66 Westland

D66 staat voor een goed bestuur in Westland

Benjamin Hofland: “D66 Westland kiest voor een groen en klimaatbestendig Westland, voor goede en betaalbare woningen voor starters en senioren en voor een goede toekomst voor de Westlandse jeugd. Maar D66 staat bovenal voor een goed bestuur in Westland. Wij staan daar pal voor en zullen daarom niet met Forum samenwerken. Het is nu aan de andere partijen in Westland om kleur te bekennen. D66 heeft zich de afgelopen twaalf jaar bewezen als een stabiele en realistische middenpartij die constructief samenwerkt in het gemeentebestuur.”

30 kandidaten

D66 Westland neemt met 30 kandidaten deel aan de verkiezingen. Het is de vijfde keer dat de partij in de gemeente Westland met een eigen lijst op het stembiljet staat.

Beeld: D66 Westland