Fractievergadering

D66 Hoeksche Waard vergadert elke 2 weken met elkaar. Wij vergaderen met elkaar om onze gezamenlijke koers in de gemeenteraad te bepalen. Wij willen een Hoeksche Waard waar we iedereen vrij laten, maar niemand laten vallen.

Hoe laat en waar?

De fractievergadering van D66 Hoeksche Waard begint om 19:30 uur. Dit is het informele gedeelte, waar we de tijd nemen om met inwoners en organisaties te praten. De inbreng van inwoners en organisaties zijn voor ons ontzettend belangrijk voor onze koersbepaling. Het informele gedeelte duurt tot 20:00 uur. Waarna we het formele gedeelte van de vergadering beginnen. 

De ene keer vergaderen we fysiek in onze fractiekamer (W. van Vlietstraat 6, Oud-Beijerland) en de andere keer digitaal (via Microsoft Teams).

Aanschuiven bij de fractie

Het lijkt ons ontzettend leuk als je een keer wilt aanschuiven bij onze fractievergadering. Het kan zijn dat je als inwoner van de Hoeksche Waard wat wilt vertellen aan ons. Of als je gewoon een keer wilt zien hoe een fractievergadering bij D66 Hoeksche Waard verloopt. Klik op de onderstaande knop om te laten weten dat je aanschuift!