Nieuws uit de fractie

Beste D66 partijgenoten, gewaardeerde collega’s en inwoners van Halderberge,
 
Vandaag schrijf ik jullie met een mengeling van vreugde en weemoed, in de hoop deze gevoelens recht te doen en met de intentie om transparant en oprecht te zijn over mijn aanstaande tijdelijke vertrek uit de gemeenteraad.
 
In oktober verwachten mijn vrouw en ik de geboorte van ons tweede kind—een ogenblik dat met geen pen te beschrijven is, een nieuw hoofdstuk in het eeuwenoude verhaal van het leven zelf. Terwijl ik nadenk over de komst van dit nieuwe leven, realiseer ik me meer dan ooit dat de momenten die we thuis delen, de stille avonden en de eerste glimlachjes, even kostbaar zijn als de tijd die we besteden aan het bouwen van een betere toekomst voor onze gemeenschap.
 
Daarom neem ik de moeilijke, maar voor mij essentiële beslissing om een pauze van zes maanden te nemen uit mijn raadswerk, zodat ik volledig aanwezig kan zijn bij de eerste momenten van mijn dochter. Niet als een publieke figuur, maar gewoon als vader.
 
Dit brengt mij bij een groep die zelden in het zonnetje wordt gezet: de kinderen van ons, de raadsleden. Zij zijn het ongeziene (maar niet ongevoelde) fundament dat onze wereld draaiende houdt. Zij wachten tot laat in de avond voor dat verhaaltje voor het slapengaan en leveren dagelijks kleine offers die we ons vaak niet realiseren. Aan jullie, de onbekende kleine helden, en aan mijn collega’s die elke dag jongleren tussen ouderschap en publieke dienst, zeg ik: jullie zijn geweldig. Jullie offers en geduld zijn een bron van inspiratie voor ons allemaal.
 
Mijn vertrek is maar tijdelijk. In deze zes maanden zal ik de ontwikkelingen vanuit de zijlijn volgen, vol vertrouwen dat mijn collega’s onvermoeibaar zullen blijven werken aan een beter Halderberge. Wanneer ik terugkeer, zal het zijn met hernieuwde energie, met frisse inzichten, en met een onveranderd streven om onze gemeente een thuis te maken waar elke inwoner, jong of oud, zich gekoesterd en gehoord voelt.
 
Tot het moment dat we elkaar weer zien, draag ik jullie en onze gemeente in mijn hart. Dank voor jullie begrip en steun.
 
Met warme groeten,
Ghasem Nosrati
 
 
 
Als eerstvolgende op de kieslijst van D66 Halderberge zal Mark Buijs benoemd worden als raadslid.