D66: komende vier jaar weer vóór en met de inwoners aan de slag

Op woensdagavond 30 maart was het zover. Onze raadsleden Antonet Krol (Rijen) en Frits van Vugt (Gilze) werden geïnstalleerd. Beide keren terug in de gemeenteraad waar ze vier jaar geleden nieuw begonnen. Antonet: “Het is heel bijzonder dat inwoners je het vertrouwen geven om voor hen op te komen. Ik voel dit als een hele verantwoordelijkheid en probeer altijd het beste voor onze inwoners te realiseren”. Frits: “Als raadslid ben je allereerst volksvertegenwoordiger, en dat betekent dat je je ogen en oren open hebt en luistert”. 
Antonet en Frits worden ondersteund door onze commissieleden Stefan Schoenmakers (Rijen), Saksia de Frel (Molenschot), Ruud Bouché (Rijen) en Yvonne den Draak (Hulten). Binnen onze fractie is het aandeel man/vrouw gelijk verdeeld, zijn alle kernen vertegenwoordigd en als progressieve partij zijn we daar heel blij mee.

Beeld: Kitty van Noort

Komende vergaderingen

Frits en Antonet: “We gaan ons weer vol inzetten voor onze inwoners. Hierbij is onze leidraad dat de inwoners er altijd beter van moeten worden”. De eerste commissievergaderingen zijn alweer op 19 april (ruimte) en 21 april (middelen en samenleving). Wij hebben verschillende onderwerpen op beide agenda’s geplaatst waaronder de geurgebiedsvisie en houtstook. Voor D66 staat voorop dat gezondheid van onze inwoners top prioriteit heeft, ongeacht of je nu binnen de bebouwde kom woont of in het buitengebied. Daarom zullen wij ons hard maken om stankoverlast te beperken en maatregelen om gezonde lucht te promoten. Daarnaast gaan we het hebben over de prestatieafspraken met de woningbouwvereniging Leystromen. En daarmee over de toekomst van veel van de huurwoningen in onze gemeente. Kom je ook naar beide vergaderingen? Het kan weer! 

Doe mee! Neem contact op

We zijn zeer verheugd dat wij de laatste tijd ons ledenaantal zien groeien. Zeker ook jongeren weten onze partij te vinden en willen ons graag ondersteunen. Wil jij je ook inzetten voor een sociaal-progressief geluid? Twijfel je wellicht of politiek ook iets voor jou kan zijn? Wil je weten welke zaken de gemeente voor jou beslist en regelt en hoe je hier invloed op kunt uitoefenen? Neem dan contact met ons op. 

Wij hebben er weer zin in. Jij ook? Stuur een mail naar [email protected] of bel ons: Antonet 06 15 119 667 of Frits 06 520 38 492