Nieuwe fractie-assistent: Ammar Younes

Op 20 april 2023 is de nieuwe fractie-assistent van de D66-fractie in de Bunnikse gemeenteraad benoemd: Ammar Younes. Ammar stond op plek 10 van onze kieslijst en gaat de fractie helpen om de D66-standpunten te realiseren. Welkom, Ammar!

Over Ammar

Ammar woont sinds mei 2015 in Bunnik. In Syrië heeft hij economie gestudeerd aan de universiteit. Toen de revolutie in Syrië uitbrak en hij verplicht werd om in militaire dienst te gaan, besloot hij dat hij niet wilde vechten voor de Syrische president Assad. Daarom is hij gevlucht naar Nederland. Sinds april 2023 is hij fractie-assistent van de D66-fractie in de gemeente Bunnik.

Ammar Younes: “Waarom D66? De wereld blijft constant in beweging en als politicus moeten we altijd meegaan om te voldoen aan de behoeften van de burgers. Dat is de hoofdreden waarom ik me voel dat ik bij een progressieve politieke partij hoor.”

Foto van Ammar Younes

“Ik zal altijd pleiten voor gelijke kansen en gelijke behandeling, ongeacht kleur, achtergrond en religie.”

Ammar Younes

“Niets is mooier dan precies te kunnen zijn wie je bent, in alle vrijheid. En dat is de reden waarom ik voor D66 heb gekozen, omdat ik mezelf kan zijn. Als veiligheidskundige wil ik graag meewerken aan het bevorderen van veiligheid in onze gemeenschap en aandacht besteden aan bewustwording van digitale bedreigingen. En natuurlijk zal ik altijd pleiten voor gelijke kansen en gelijke behandeling, ongeacht onze kleur, achtergrond en religie.”