Over Onno James

Onno James - Foto van Onno James voor een blauwe achtergrond. Beeld: Geerke Vermeulen

Onno James (1993) is wethouder namens D66. Hij schreef eerder het verkiezingsprogramma, en was fractievoorzitter van D66 in de gemeenteraad.

  • 30 jaar
  • Eindhoven
  • Bunnik
  • Hij/hem

“Samen met mijn vriend woon ik ruim 3 jaar in Bunnik. Eén van de mooiste plekken om te wonen. Een kleine gemeente vol met mooie plekken, zoals Amelisweerd en Fort Vechten. Een gemeente waar mensen graag willen wonen. Tegelijkertijd kunnen mijn vrienden, veelal starters, geen betaalbare woning vinden, en laten veel mensen daarom Bunnik links liggen. Om te voorkomen dat Bunnik verder vergrijst en dat voorzieningen verder onder druk komen te staan, hebben we jonge mensen hard nodig. In onze gemeente kunnen we flink meer betaalbare woningen gebruiken.
 
De gemeente Bunnik is een prachtige plek om te wonen, midden in het groen. Het risico van deze prachtige gemeente is stilstand, en daarmee achteruitgang. D66 is dé partij die met een positieve houding vooruitgang mogelijk maakt. Ik wil me inzetten voor deze weg vooruit: groenere dorpen, een duurzamere gemeente en meer betaalbare woningen. Een groen, duurzaam en betaalbaar Bunnik is een gemeente die over 20 jaar nog steeds de mooiste plek is om te wonen en werken!”