D66 aan het proefdraaien in de raadszaal

Op maandag 25 oktober werd er door de gemeente een informatieavond over de verkiezingen georganiseerd in de nieuwe raadszaal in Breukelen. Daar waren we als D66SV natuurlijk bij met Peter van Dam (lijsttrekker), Marieke Prins (secretaris) en Steven Lameris (campagnecoördinator). Het voelde goed weer in de raadszaal te zitten en we hopen dat er nog vele vruchtbare avonden mogen volgen waar wij als D66, met mandaat van de inwoners, ons aandeel kunnen leveren.

Van links naar rechts zien we op deze foto Marieke Prins, Steven Lameris en Peter van Dam in de raadszaal zitten.

Beeld: D66 SV

Kandidatenlijst inleveren

Deze avond ging over de aanloop naar de verkiezingen. Heel veel informatie kwam voorbij over het flyeren, spandoeken, communicatie vanuit de gemeente, voorbereiding van de inwerkprogramma’s nieuwe raadsleden etc. De belangrijkste punten van de avond waren wellicht de verschillende deadlines. Deze deadlines zorgen ervoor dat we mee kunnen doen aan de verkiezingen. Met als afsluiting 31 januari, de dag waarop we onze kandidatenlijst inleveren. Daarna staan we echt op het stembiljet.
Donderdag 11 november is de eerst volgende belangrijke datum. De avond van de AAV waar onze kandidaten zich presenteren aan de leden, hopelijk zien we elkaar daar. De uitnodiging voor deze avond volgt in de nieuwsbrief.