Blik op de week

Week 16
15 t/m 21 april

Afgelopen woensdag een dag op de Sallandse Heuvelrug gehad voor reflectie en strategiebepaling. Hoe nuttig is het om zo af en toe de aandacht te verleggen van de waan van de dag naar de lange termijn!

Gezamenlijk hebben we gekeken naar wie we zijn welke rollen we in de fractie hebben en op welke onderwerpen we op gaan focussen in de provincie. Als kleine fractie is het bittere noodzaak om te selecteren welke onderwerpen onze aandacht verdienen en welke onderwerpen onze aandacht niet verdienen. We willen op basis van kennis en feiten onze mening vormen en uitdragen. Dat betekent dat we kennisbronnen uit onze achterban heel goed kunnen gebruiken. Die bronnen moeten we actief gaan opsporen en aanboren! 
Blijvend punt van aandacht is (uiteraard) communicatie met achterban en mede-volksvertegenwoordigers in gemeenteraden en wat dies meer zij. Wat leeft er en hoe kunnen we mekaar helpen zijn vragen die voortdurend gesteld moeten worden. 
Het was een mooie dag en als er een zin is om de essentie samen te vatten dan is het wel de Franse uitspraak: “Reculer pour mieux sauter
 
Monter voorwaarts!
 
Niels