Contact met D66

Contact met D66 in jouw gemeente

Er vinden regelmatig bijeenkomsten van D66 Ommen plaats in het gemeentehuis in Ommen. Bij deze bijeenkomsten worden actuele onderwerpen behandeld. Belangstellenden kunnen contact zoeken met Henri Mors, fractie voorzitter. Het is ook mogelijk vragen te stellen of mededelingen te doen per email.

Neem contact via:
[email protected]

Contact met D66 Vechtdal

Afdeling Vechtdal bevat drie gemeentes, namelijk Dalfsen, Hardenberg en Ommen. Elke gemeente heeft een eigen fractie, maar de afdeling heeft een gezamenlijk bestuur, waar het kan met leden uit alle gemeentes.

Het bestuur is onder andere verantwoordelijk voor het voorbereiden van de ledenvergadering, het goed laten functioneren van de afdelingen, beheren financiën en het organiseren van politieke evenementen.

Contact opnemen met het bestuur kan via het email adres:
[email protected]

Landelijk Bureau D66

Het Landelijk Bureau is verantwoordelijk voor de organisatorische kant van de partij en voert vele taken uit die noodzakelijk zijn voor het functioneren van D66. Zij treedt dienstverlenend op voor de leden, afdelingen en regio’s en is verantwoordelijk voor alle verenigingszaken. Op het Landelijk Bureau werken ongeveer 30 mensen die bij de partij in dienst zijn. In campagnetijd worden extra medewerkers ingezet.

Bezoek- en postadres
Landelijk Bureau D66
Lange Houtstraat 11
2511 CV Den Haag

Telefoonnummer
070-3566066