Marko Konings

Marko Konings - Beeld: Wim Roefs

“Inwoners van Bernheze betrekken bij de gemeentepolitiek.”

  • 57 jaar
  • Heeswijk-Dinther

Ik ben Marko Konings, 55 jaar en woon in Heeswijk-Dinther. Ik ben al 24 jaar actief in de lokale politiek en vind die ook ontzettend belangrijk. In de lokale politiek wordt alles geregeld wat jou aangaat, wat er in jouw buurt gebeurd, wat er met jouw vereniging gebeurd, met jouw wijk en jouw huis.

Mensen moeten actief zijn in de politiek, omdat het gaat om de leefomgeving van jezelf, je buurman, maar ook voor je kinderen. Het is belangrijk dat mensen zich interesseren in de politiek en het goede willen. Niet alleen voor zichzelf maar ook voor een ander.

We zijn zuinig op onze mooie gebieden in onze gemeente, we zijn zuinig op alle inwoners en willen alle mensen betrekken bij beslissingen die genomen worden. Politiek is heel belangrijk, mensen interesseren zich er niet altijd voor, maar het is wel belangrijk dat mensen zich ervoor inzetten.

Daarom ben ik al 24 jaar actief in de lokale politiek en ik hoop dat mensen zich blijven interesseren om van onze gemeente een nog fijnere plek te maken om samen te wonen.