D66 Overijssel Campagneveiling

Het Campagneteam van D66 Overijssel organiseert een heuse veiling waarin kandidaten en leden zelfbedachte c.q. zelfgeorganiseerde activiteiten aanbieden. Of interessante politieke (D66) items. De opbrengst van de veiling komt volledig ten goede van de Overijsselse campagnekas. Jij kunt meedoen door iets in te brengen voor de veiling. En natuurlijk ook door straks te bieden op de ingebrachte items.

Wat zou je zoal kunnen inbrengen? Denk aan een leuke stadswandeling, een wijnproeverij, een proefles van jouw favoriete sport of hobby, een historische D66-poster. Mocht je twijfelen of jouw idee geschikt is, mail dan het campagneteam. We denken graag met je mee.

Inbreng voor de veiling

Je kunt jouw item inbrengen voor de veiling via deze Google Form Link of door te mailen naar het campagneteam. Vermeld je naam, e-mailadres en telefoonnummer, wat je aanbiedt, maximaal aantal personen en tot wanneer het aangeboden item geldig is. Mocht je een leuke foto mee willen sturen mail die dan even apart als je het googleformulier gebruikt.
Inbrengen van items kan tot en met zondag 15 januari!

Bieden op items

Op zondag 22 januari wordt de veilingcatalogus gedeeld aan alle leden van D66 Overijssel. Ieder lid heeft van 22 januari tot en met vrijdag 27 januari 18.00 uur de gelegenheid om per item één bod uit te brengen. Dit bod wordt blind en per e-mail uitgebracht bij het campagneteam ([email protected]). Het campagneteam verzameld alle ingebracht biedingen. Het ingebrachte bod met het hoogste bedrag is tot dan toe de winnaar.

Tijdens de nieuwjaarsborrel op zaterdag 28 januari worden alle items geveild, waarbij het hoogste ingebrachte bod het startbedrag is. Als het bedrag overboden wordt door een aanwezig lid, met een hoger bedrag is hij/zij de winnaar. Als het bedrag niet overboden wordt dan blijft het lid met het hoogste ingebrachte bod de winnaar.

Na de veiling ontvangen de winnaar en de inbrenger een e-mail, zodat zij met elkaar het item kunnen verzilveren. De winnaar ontvangt dan ook een betaallink. Na de veiling worden alle ingebrachte biedingen anoniem gepubliceerd. Uiteraard maken we dan ook de totale opbrengst bekend.

LET OP: auteursrechten ontbreken. S.v.p. de auteursrechten invullen voor deze afbeelding before using it.