D66 Dijk en Waard vooruit met nieuw bestuur

LET OP: auteursrechten ontbreken. S.v.p. de auteursrechten invullen voor deze afbeelding before using it.

De D66 afdeling in de gemeente Dijk en Waard is trots op het nieuwe bestuur. Na interne verkiezingen heeft de afdeling nu een voltallig bestuur; onder leiding van voorzitter Michael Feelders. Hiermee gaat D66 een nieuwe vertrouwde koers varen.

Interne verkiezingen

In verband met twee vertrokken bestuursleden moest de afdeling op zoek naar een nieuwe voorzitter en een nieuwe afdelingssecretaris. Na interne verkiezingen van de leden haalden de heren Feelders en Floor beide een meerderheid. Daardoor zijn ze nu respectievelijk voorzitter en secretaris. Huidig penningmeester Jurriën Bisschop vult het nieuwe bestuur verder aan.

Michael Feelders

Michael Feelders stond aan de wieg van D66 in Heerhugowaard. Destijds opgebouwd met oud-wethouders en voormalige raadsleden Alida Mulder en Carolien van Diemen. Vervolgens is Feelders acht jaar actief geweest als raadslid en fractievoorzitter voor de partij in Heerhugowaard. En nu maakt hij de stap richting het bestuur.

‘In de afgelopen jaren stond ik continu aan het politieke front in de gemeente. Nu liggen de kaarten anders op tafel. Vanuit deze nieuwe positie ga ik aan de slag om rust, vertrouwen en zichtbaarheid van D66 in een groeiend Dijk en Waard te creëren’, aldus de kersverse voorzitter.

Ferry Floor

Ferry Floor was 5 jaar werkzaam bij D66 als communicatiemedewerker en heeft vanwege ambities en loopbaanervaring gesolliciteerd naar een bestuurlijke taak binnen het bestuur van D66 Dijk en Waard. Hij gaat aan de slag als secretaris en ondersteunt de voorzitter in het werk voor de partij.