De Zwolse gemeenteraadsfractie zoekt een beleidsmedewerker!

Wil je inhoudelijk bijdragen aan de Zwolse politiek?
Houd jij er van om contacten te leggen met inwoners en organisaties?En heb jij affiniteit met het gedachtegoed van D66? Dan zijn we op zoek naar jou!

De gemeenteraad van Zwolle kent tien politieke fracties. De fractie van D66 Zwolle bestaat uit vier raadsleden en vier burgerleden. Voor beleids- en fractieondersteuning/advies zoeken wij een beleidsmedewerker/fractie-ondersteuner.
Jij vervult een belangrijke rol in ons politieke team. Je ondersteunt de fractie op politiek- en dossierniveau op verschillende beleidsterreinen. We zoeken iemand die initiatiefrijk en zelfstandig te werk gaat. Jij bent in staat om de (politieke) actualiteit te volgen en te duiden. Ook verricht je – waar nodig – ondersteunende werkzaamheden voor de strategische agenda van de fractie 2022-2026. Jij bent een verbinder, een netwerker en bent politiek sensitief.

Wat vragen wij?

– Wij zoeken iemand met strategisch denkvermogen die snel kan schakelen;
– Affiniteit met de verantwoordelijkheden en het functioneren van gemeenten is een pré;
– Jij bent een inhoudelijk organisatietalent met een proactieve instelling;
– Jij bent een echte teamspeler die ook in staat is zelfstandig te werken;
– Jij hebt gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen en hebt affiniteit met het gedachtegoed van D66.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

– Een werkomgeving in een politieke arena en flexibele werktijden;
– Een gedreven team dat ook van gezelligheid houdt;
– Een politieke leerschool en toegang tot het cursusaanbod van D66.

Arbeidsvoorwaarden

De aanstelling betreft een tijdelijk dienstverband voor de duur van 1 jaar en kan daarna worden verlengd. De uren zijn vastgesteld op 16 uur per week op jaarbasis; piekbelasting en minder uren tijdens de zomer zijn meegerekend. Het salaris is conform BBRA salarisschaal 8. De ingangsdatum voor deze functie vindt plaats in overleg, waarbij het onze voorkeur heeft om zo snel mogelijk te kunnen starten.
 
Wanneer je geïnteresseerd bent, ontvangen we graag je motivatie en cv uiterlijk op maandag 25 juli 2022, 23:59. Deze kun je mailen naar [email protected] o.v.v. ‘sollicitatie beleidsmedewerker’. Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Marco van Driel, tel: 06 – 4303 7232.  
 
Reserveer alvast 27 augustus in je agenda, op die dag plannen we de gesprekken met geselecteerde kandidaten.