We houden onze koers vast

De afgelopen maanden hebben we massaal campagne gevoerd. Van debatzaaltjes, winkelstraten, stations en woonwijken. Met een fantastisch team van vrijwilligers hebben we overal ons D66-geluid laten horen. Helaas heeft dat geluid niet de reactie gegeven die we allemaal hoopte, en waar wij allemaal zo ons best voor hebben gedaan. We leveren een zetel in.

We zetten door

De komende periode zetten wij de inzet van de campagne door: vooruitgang. Het vertrouwen dat kiezers ons hebben gegeven gaan wij waarmaken. Door te werken aan een provincie met schone energie voor iedereen, genoeg betaalbare en duurzame woningen en het aanpakken van de stikstofcrisis voor een sterkere natuur. Deze uitdagingen kunnen niet langer meer wachten. Met deze inzet gaan wij de coalitieonderhandelingen in.

De komende periode zetten wij de inzet van de campagne door: vooruitgang. Voor iedereen in Zuid-Hollad.

Laura Neijenhuis – Fractievoorzitter

Nóg harder werken

Het doet natuurlijk pijn dat we stemmers zijn kwijtgeraakt, maar het is voor ons ook een extra aansporing. Om de komende periode nog harder te werken en nog meer mensen te betrekken bij de politiek in Zuid-Holland. En om ervoor te zorgen dat we vooruitgaan in Zuid-Holland.

Onze inzet is helder. Op basis van de inhoud willen wij aan de slag. Constructief. Voor iedereen in Zuid-Holland.