Bericht namens regiobestuur n.a.v berichten in de media

De afgelopen dagen is er in de media veel te doen geweest rondom D66 en grensoverschrijdend gedrag. Een open brief hierover is inmiddels door vele leden van D66 ondertekend. Binnen D66 streven wij naar een veilige omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn en zich uit kan spreken. We kunnen ons voorstellen dat met de huidige berichtgeving, dit niet door alle leden zo wordt gevoeld.

Mocht je naar aanleiding van de berichtgeving met iemand willen praten, zijn er binnen de vereniging diverse vertrouwenspersonen aangesteld. In onze regio is dat Emily van de Vijver, zij is bereikbaar via [email protected].  Ook kan je altijd regiovoorzitter Robert van Zijl of een van de andere bestuursleden een bericht sturen, mocht je hier behoefte aan hebben. Je vind onze contactgegevens hier, onze mailboxen staan voor je open.

Daarnaast is er de landelijke commissie Integriteit en Verantwoord Gedrag. Via de website vind je daar meer informatie over de vertrouwenspersonen binnen en buiten de vereniging en andere manieren om je verhaal te doen of vragen te stellen.

Namens het hele regiobestuur,


Robert van Zijl