Robbert Solleveld

Beeld: Jeroen Mooijman

Hi! Mijn naam is Robbert en ik ben fractiemedewerker voor de D66 fractie in Zuid-Holland. Ik ga mij de komende periode bezig houden met de externe communicatie van de fractie.

  • 23 jaar
  • Voorschoten
  • Wageningen
  • Hij/hem

Op dit moment studeer ik in Wageningen, waar ik een master in internationale betrekkingen volg. Je zult je misschien wel afvragen hoe iemand uit Wageningen bij de provincie Zuid-Holland terecht komt. Daar is best een logische reden voor. Ik heb tot nu toe bijna heel mijn leven in Zuid-Holland gewoond. Ik ben opgegroeid in Voorschoten en heb vervolgens een uitstapje naar Rotterdam gemaakt om een bachelor bestuurskunde te volgen. Ik ken de provincie goed en ik zet mij de komende periode erg graag in voor de provincie en diens inwoners.

Hiervoor heb ik gewerkt op het landelijk bureau van D66, om de hoek van het provinciehuis. Hier heb ik in 2019 stage gelopen bij het campagneteam voor de Provinciale Statenverkiezingen en de Europese verkiezingen. Daarna ben ik op het landelijk aan de slag gegaan met alles wat te maken heeft met digitaal en online. Zo was ik betrokken bij de afdelingswebsites en andere online diensten zoals MijnD66. Ik hoop veel van mijn ervaringen mee te kunnen nemen in mijn werk als fractiemedewerker.

Naast mijn studie en werk vind ik het leuk om sportief bezig te zijn. Ik houd ervan om te zeilen en ik doe ook al heel lang aan atletiek.

Heb je een vraag of een tip voor mij? Stuur mij dan vooral een mailtje of maak een connectie op LinkedIn.