Sylvia Kuster

Sylvia Kuster - Beeld: Ronald Lubbers

Ik wil mij inzetten voor de vrijheid en gelijkheid van alle inwoners van Zevenaar. Dat mensen gehoord worden dat er naar ze geluisterd wordt. Dat Zevenaar een gemeente is van ons samen, en iedereen zijn eigen keuzes kan en mag maken. Democratie moeten we koesteren. D66 spreekt mij aan, laat iedereen vrij, maar laat niemand vallen.

Ik stel me even voor

  • 59 jaar
  • Zevenaar

Ik ben opgegroeid in Gendt. In 1986 heb ik mij in Zevenaar gevestigd. Jammer genoeg heb ik Zevenaar weer moeten verlaten i.v.m. de aanleg van de betuweroute. In 2010 opnieuw naar Zevenaar verhuist. In mijn dagelijkse werk houd ik mij bezig met discriminatie op alle vlakken in de samenleving. Mensen met een andere seksuele gerichtheid, culturele achtergrond, handicap, leeftijd, man/vrouw etc. Tevens houd ik me bezig met mediation bij conflictsituaties.

Mijn motivatie om mij voor D66 Zevenaar in te zetten, is dat ik een bijdrage wil leveren aan het sociale beleid en gelijkheid voor alle inwoners van Zevenaar. Tevens vind ik dat er een goed vestigingsklimaat moet zijn voor de MKB sector. Dat er duidelijke regels zijn voor iedereen. We moeten het samen doen.