Rilana Draisma

Rilana Draaisma - Beeld: Ronald Lubbers

Ik wil me graag gaan inzetten om samen met u te gaan werken aan een mooie gemeenschap waar inwoners en de politiek, vertrouwen hebben in elkaar. Samen werken en gelijke kansen creëren en kunnen bieden ongeacht iemands achtergrond, en strijden voor goed onderwijs en betaalbare en duurzame woningen voor alle leeftijdscategorieën, maar ook dat we aandacht hebben voor de natuur, cultuur en historie wat de gemeente Zevenaar te bieden heeft.

Ik stel me even voor

  • 38 jaar
  • Zevenaar

Mijn naam is Rilana Draisma, moeder van 3 kinderen. In 2006 ben ik vanuit Friesland in het mooie Zevenaar komen wonen waar ik me vanaf de eerste dag altijd heel erg prettig en welkom heb gevoeld. In 2018 heb ik als burger gebruik gemaakt van de mogelijkheid om in te spreken in een commissievergadering n.a.v. een door mij ingezonden burgerbrief, en met succes! Vervolgens ben ik raadsvergaderingen gaan bezoeken en daardoor steeds meer geïnteresseerd geraakt in de Zevenaars politiek.

Ik ben van mening dat je alles kan bereiken als je de eerste stap maar zet, ik hoop dan ook een voorbeeld te zijn en dat meer inwoners gebruik maken van de mogelijkheid om actief te worden in de politiek.  Ik wil me graag gaan inzetten om samen met u te gaan werken aan een mooie gemeenschap waar inwoners en de politiek, vertrouwen hebben in elkaar. Samen werken en gelijke kansen creëren en kunnen bieden ongeacht iemands achtergrond, en strijden voor goed onderwijs en betaalbare en duurzame woningen voor alle leeftijdscategorieën, maar ook dat we aandacht hebben voor de natuur, cultuur en historie wat de gemeente Zevenaar te bieden heeft.

Samen kunnen we dat bereiken!