Sabrina Harbers

Sabrina Harbers - Beeld: Pim Folmer

Ik ben graag een verbinder tussen de systeem en de leefwereld. Durf mensen te overtuigen van de kracht van écht luisteren en het begrijpen van de impact van beleid.

  • 31 jaar
  • Lier, België
  • Goes
  • Zij/haar

Ik streef erna om iedereen perspectief te bieden, ook voor hen die we soms voorbij gaan door de complexe wet en regelgeving. Burgers moeten zich betrokken voelen en het is aan ons om ze hier bij te helpen.

Motivatie om
politiek actief te zijn

Ik doe graag actief mee in de maatschappij en streef met mijn rechtvaardigheidsgevoel naar een land waarin we met zijn alle streven voor het beste, voor en met elkaar. Waar we echt gaan voor een groene toekomst. Gaan voor een veilige wereld met gelijke kansen voor kinderen en een goed vangnet voor onze ouderen.

Wat is voor jou het belangrijkste punt uit het verkiezingsprogramma en waarom?

Ik vind het lastig om hier een keus in te maken maar burgerparticipatie in het kader van leefbaarheid is voor mij een belangrijkpunt. We hebben elkaar nodig om van onze wereld een betere wereld te maken. Niet alleen wij maken politiek, dit doen we samen. Beginnen bij ons zelf, binding zoeken met elkaar en hierdoor de leefbaarheid bevorderen is iets waar ik me hard voor maak.

Waar kom je graag in de provincie?

Banjaardstrand. Een pracht stuk strand om te komen met het gezin. Maar met het mooie zicht op de Deltawerken is dit ook mijn favoriete plek om in de herfst een wandeling te maken.

Welke kansen zie jij
voor Zeeland?

Zeeland is een fijne provincie. Zodra je hier bent krijg je een vakantiegevoel. Zeeland heeft naast de stranden ook een rijke historie en veel evenementen. Zeeland bied dus meer dan alleen dat vakantiegevoel. Zeeland is ook een plek om op te groeien, op te leiden en te werken.

Wat betekent D66 voor jou?

D66 betekent voor mij vernieuwing. Constant kijken naar hoe we ervoor zorgen dat het beter wordt voor onze samenleving en waarbij we er voor zorgen dat de samenleving een stem heeft in een veilige, gezonde omgeving.