Shirley Algera

Beeld: Shirley Algera

“Ik wil heel graag een bijdrage leveren aan maatschappelijk welzijn voor jong en oud”

  • 63 jaar
  • Wolvega

Jaren geleden kwam er een mooi boek op mijn pad. Toen kreeg ik dromen. Dromen over ons eigen Weststellingwerf. Een stralende plek, waar jong en oud zich verbonden voelen met elkaar. Waar ruimte is voor culturele activiteiten en waar het bruist en sprankelt. Samen genieten, samen zijn, samen gelukkig!

Het centrumplein in Wolvega. Omdat mensen hier met elkaar genieten en socializen. Maar als ik rust wil, dan zijn er om ons heen heerlijke natuurgebieden waar ik heel graag wandel.

Meer samen, jong en oud. Meer culturele en muzikale evenementen en activiteiten. Een plek waar ouderen en jongeren veilig kunnen socializen. Meer toerisme waardoor unieke winkeltjes kunnen floreren. Een bruisende winkelstraat in Wolvega en Noordwolde.

Hoe mooi zou het zijn als Wolvega ook een eigen dorps- en cultuurcentrum heeft. Dat jongeren een platform hebben om te vertellen wat hen bezighoudt. Het lijkt me geweldig om een jeugdraad te installeren. Hoe fijn is het als er meer wordt samengewerkt. Wel-Zijn voor iedereen. Het lijkt me fantastisch als de gemeente meer ondersteuning biedt aan de ondernemers in de winkelstraten.

Een mogelijkheid om een bijdrage te kunnen leveren aan het welzijn van de inwoners in Weststellingwerf.

De Wet van Aantrekking van Esther en Jerry Hicks.
Ik heb altijd willen weten hoe het werkt in het universum en in dit boek voelde ik zoveel herkenning. Ik had bij het lezen vele “zie je wel” en “ik wist het wel” momenten. Met dit boek leer je Wel-Zijn!

Opening Expositie bij Galerie Autrevue.
Dit is van mijn geliefde broer en zijn vrouw. Beide groot kunstenaar. Wat mij en Alain Clark betreft “zijn muziek en cultuur de vitamine C van onze maatschappij”.

Lindefestival…
… lijkt lang geleden, maar hiervan geniet ik enorm. Enerzijds omdat ik zie dat jong en oud genieten van dezelfde dingen. Anderzijds omdat ik dol ben op dansen, zingen en muziek!