Vacature; D66 zoekt wethouders

D66 West-Friesland zoekt sociaal liberale, gedreven en ondernemende wethouderskandidaten met een groot hart voor West-Friesland en de zeven West-Friese gemeenten.
 
D66 wil na de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022 (weer) deelnemen aan de college’s van B&W in Hoorn, Medemblik, Enkhuizen en Koggenland en zoekt daarom bevlogen D66-ers die wethouder willen worden.

Wie zoeken wij?

Het is belangrijk om te beginnen met ons streven naar een eerlijke representatie binnen de politiek. We moedigen dan ook aan, dat iedereen die zich kan vinden binnen ons gezochte profiel zich aanmeld.

Een D66-wethouder is iemand die als bestuurder aan de slag kan, terwijl die met beide benen midden in de maatschappij staat. Je bent uitstekend in staat om het D66-gedachtegoed toe te passen op lokale en regionale vraagstukken en draagt dit gedachtegoed uit in houding, gedrag en bestuursstijl.

Meer lezen; druk hier!

Het sollicitatie gesprek

Op zondag 06 maart zullen de sollicitatie gesprekken plaatsvinden in Hoorn. Een onafhankelijke wethoudersadviescommissie zal de kandidaten in vertrouwelijkheid spreken en een advies uitbrengen aan de (toekomstige) fracties binnen onze vier verschillende gemeentes binnen West-Friesland.
 
Interesse? Meld je aan als kandidaat-wethouder met een motivatiebrief en stuur deze uiterlijk woensdag 2 maart naar [email protected]