Carst Ivo Meijer

Carst Ivo Meijer - Beeld: Carst Ivo Meijer

Kandidaat gemeenteraadsverkiezingen 2022 D66 Westerkwartier

  • 52 jaar
  • Grootegast

Op weg naar een duurzame toekomst

Ik wil met mijn kandidatuur de D66-lijst steunen om bij te dragen aan de transitie naar een duurzame toekomst. Langzamerhand wordt het voor (bijna) iedereen duidelijk dat de wereld om ons heen verandert als gevolg van het gedrag van de mens. Veel oplossingen voor een duurzame maatschappij c.q. economie zijn al beschikbaar en worden steeds meer bereikbaar en beter betaalbaar. De keuzes die de komende jaren worden gemaakt door mensen, bedrijven en overheden op alle niveaus zullen het beeld van onze toekomst in belangrijke mate bepalen. D66 is voor mij altijd de partij geweest die in staat is reële stappen te zetten op het gebied van duurzaamheid.

Achtergrond

Inmiddels ben ik bijna 25 jaar lid van D66. De visie en bevlogenheid van Hans van Mierlo waren destijds voor mij de aanleiding om lid te worden en mij in te zetten voor de partij. Dat heb ik een aantal jaar gedaan als bestuurslid voor D66 in Almelo, waar ik ook kandidaat ben geweest bij de gemeenteraadsverkiezingen. Sinds 2007 ben ik weer terug in het noorden; samen met mijn vrouw en 2 zonen woon ik in Grootegast. Naast mijn werk als subsidie- en innovatieadviseur heb ik mij de afgelopen jaren o.a. ingezet voor Dorpsbelangen Grootegast, medezeggenschaps- en ouderraad van verschillende scholen en binnen diverse sportverenigingen.

Carst Ivo Meijer woont in Grootegast en staat op plaats 7 van de kandidatenlijst van D66 Westerkwartier voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022