Blijf op de hoogte!

Steun ons en help Nederland vooruit

Vacature: Secretaresse (2)

Rechtstaat en democraat

De Tweede Kamerfractie D66 is per direct opzoekt naar twee secretaresses voor 24-38 uur, tenminste 4 dagen per week.

Werken bij de Tweede Kamerfractie van D66 is kiezen voor een dynamische baan in het hart van de politiek. Op het Haagse Binnenhof vertegenwoordigt een team van jonge gedreven en ervaren Kamerleden en medewerkers samen de stem van de Nederlandse bevolking. D66 bevindt zich in het midden van het politieke spectrum. De partij heeft een sociaal-liberaal karakter, met initiatieven op het gebied van economie, onderwijs, wonen, werken, zorg en de rechten en vrijheden van het individu.

Voor de uitbreiding van het Secretariaat zijn wij opzoek naar twee secretaresses.

Inhoud van de functie

Als secretaresse beheer je agenda’s van meerdere Kamerleden, je verzorgt in- en uitgaande mail en post, je handelt telefonisch allerhande zaken af, je haalt en brengt bezoek voor de Kamerleden. Daarnaast verricht je andere administratieve werkzaamheden bijv. m.b.t. evenementen en vang je werk op van collega secretaresses wanneer nodig.

Naar wie zijn wij op zoek?

D66 zoekt kandidaten met  minimaal 3 jaar secretariële ervaring. Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau. Je hebt plezier in werken met en voor anderen. Je bent stressbestendig, integer, flexibel, (pro) actief en klantgericht. Daarnaast kun je zelfstandig werken en beschik je over goede mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Affiniteit met het gedachtengoed van D66 is een pré.

Solliciteren?

De beloning is afhankelijk van de vooropleiding en ervaring van de kandidaat en vindt plaats op basis van de BBRA (salaristabel van Rijksambtenaren). Inschaling vindt plaats in schaal 8 op basis van een 38-urige werkweek. Het dienstverband is voor één jaar met de intentie om daarna een vast dienstverband aan te gaan. Voor meer informatie over de vacature kun je je wenden tot Marieke de Vries, telefoon 070-3182688. Je sollicitatie, voorzien van motivatie en cv, graag sturen naar D66SollicitatieTK@tweedekamer.nl. De sluitingsdatum is 28 juni. De eerste gesprekken zijn gepland op donderdag 29 juni.

Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.

Laatst gewijzigd op 16 juni 2017