Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Stages voor contentcreatives en contentmakers bij het Campagneteam van D66

Wij zijn bij D66 altijd op zoek naar talent. Naar echte aanpakkers. Naar samenwerkers. In ons team werk je mee aan onze campagnes voor de toekomst.

We zoeken de stagiair met zulke goede skills dat onze contentmakers naar het puntje van hun stoel bewegen. Jij maakt of werkt mee aan de content die bekeken wordt, waarover gesproken wordt.

Videografen met oog voor detail

In 30 seconden kun jij met de meest krachtige beelden ons verhaal vertellen. Maar je kunt dat ook in 3 minuten. Jij helpt mee met het maken van de video’s op de grote politieke momenten. Jouw video’s hebben de potentie om viral te gaan.

Fotografen die de juiste blikken weten te vangen

Bij politieke overwinningen leg jij het moment vast. Maar ook het gesprek van Rob Jetten met enthousiaste studenten. Jij kiest het perfecte moment en vertelt het D66-verhaal. Zonder woorden. Met sterke beelden.

Creatives die soms buiten de lijntjes kleuren

Jij weet de beste uitingen te maken voor Instagram, maar ook voor Twitter. Jij overtuigt Nederland met één krachtige visual van onze ideeën voor de toekomst. We zijn benieuwd naar je designs die ons verhaal vertellen.

Copywriters die denken in one liners

Je bent een taalcreatieveling. Jouw woordgrappen zijn beter dan die van Bol en scherper dan die van de NS. En natuurlijk kun je ons verhaal in de juiste woorden vatten.

Jij:

 • Bent meerdere dagen per week beschikbaar;
 • Hebt creatief talent en wilt dat ontwikkelen;
 • Bent communicatief vaardig;
 • Werkt serieus en secuur;
 • Switcht snel tussen gezellige momenten en serieus werk;
 • Hebt affiniteit met D66.

Wij bieden:

 • Een open cultuur en vrij en jong team;
 • Een stage met veel verantwoordelijkheid en ruimte: jouw content maakt impact;
 • Een uniek inkijkje in hoe politieke campagnes werken;
 • Een stageweek met flexibel aantal dagen;
 • Een nette stagevergoeding;
 • Een werkplek in ons prachtige kantoor om de hoek van het Binnenhof in Den Haag;
 • Een binnenplaats achter ons kantoor waar we regelmatig een drankje met elkaar drinken.

Wie zijn wij:

Wij zijn D66. We zijn altijd gericht op de toekomst. We willen vooruit. We komen met vooruitstrevende oplossingen voor de problemen van morgen. Wij lopen altijd voorop en werken samen voor de toekomst. Dat doen we in de Tweede Kamer, in Europa, in het hele land bij afdelingen, maar ook in het landelijk campagneteam.

Het landelijk campagneteam bestaat uit aanpakkers. En is een enthousiaste, diverse groep. Ze zijn ambitieus en willen met hun skills Nederland vooruitbrengen door te werken aan de campagnes van de toekomst.

Interesse?

Reageer door een mail met korte motivatie en cv te sturen naar vacature@d66.nl. Wil je meer informatie over de stageplek? Dit kan door contact op te nemen met Kevin Beenhouwer. Dit kan per mail via kevin.beenhouwer@d66.nl.

Laatst gewijzigd op 30 september 2019

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48