Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Stage verkiezingsexpert

Vraag jij je af wat er allemaal moet gebeuren voordat een kiezer het hokje rood maakt? Zorgt jouw scherpe oog voor detail straks voor een vlekkeloos verloop van besluitvorming op ons congres?

Ben jij er klaar voor om Verkiezingsexpert in opleiding op het Landelijk Bureau van D66 te worden?! Wij zoeken een enthousiaste stagiair(e).

Dit najaar worden er belangrijke voorstellen aan de D66 leden voorgelegd. Deze voorstellen zijn bepalend voor de koers van de vereniging in de komende jaren. Het Landelijk Bureau zorgt er o.a. voor dat alle processen die hierbij komen kijken, goed verlopen en dat aangenomen voorstellen in de hele vereniging uitgevoerd worden.

Lijkt het jou leuk om in een klein, gezellig team mee te werken aan de verwerking van de voorstellen – van de tekentafel tot en met de uitvoering? Dan is deze stageplek echt iets voor jou, dus reageer snel!

Lees de hele vacature hier (pdf)

Laatst gewijzigd op 31 juli 2019

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48