Adriaan Andringa

Adriaan stelt zich voor

Adriaan Andringa - Beeld: Gruytphotography

Voorschoten is een fantastisch dorp om te leven en opgroeien voor ons gezin.

  • 39 jaar
  • 's-Hertogenbosch
  • Boschgeest
  • Hij/hem

Het groene buitengebied (waar ik graag fiets), met goede scholen en voorzieningen, een gezellig centrum en dichtbij steden als Leiden en Den Haag; Voorschoten heeft alles te bieden. Maar dat is niet vanzelfsprekend. De afgelopen vier jaar heb ik als gemeenteraadslid van dichtbij gezien hoe kwetsbaar ons dorp is. Voorzieningen zoals het zwembad en het cultureel centrum staan steeds onder druk en zorg voor kwetsbare kinderen en ouderen brengen hoge kosten met zich mee. Daarom wil ik nog vier jaar door om ervoor te zorgen dat mijn kinderen nog jaren van ons fantastische dorp kunnen genieten.

Omdat iedereen de kans moet krijgen het maximale uit zijn of haar leven te halen, maar de één daarvoor meer ondersteuning nodig heeft dan de ander. De vrijheid om zelf keuzes te maken, vraagt om een overheid die meer doet dan niet in de weg lopen.

Park Rosenburgh, omdat ik 5 minuten van huis ineens in de natuur loop en mijn dochter het liefst elke dag naar de kinderboerderij gaat.

Ik heb van huis uit meegekregen dat je een mening altijd om moet zetten in daden. Als je vindt dat iets moet veranderen, moet je daar zelf voor zorgen. Commentaar leveren vanaf de zijlijn is makkelijk, maar je bereikt pas iets als je zelf verantwoordelijkheid neemt.Park Rozenburgh, omdat ik 5 minuten van huis ineens in de natuur loop en mijn dochter het liefst elke dag naar de kinderboerderij gaat.

De plek. Waar kan je in zo’n mooie en groene omgeving wonen, maar ook met 20 minuten in de twee mooiste steden van Nederland (Leiden en Den Haag) zijn?

Dat Voorschoten een nieuwe multifunctionele accommodatie heeft voor culturele organisaties.