Geslaagde nieuwjaarsactie D66Velsen in de wijken

Afgelopen zaterdag 5 januari zijn leden van de D66Velsen fractie en bestuur de straat op gegaan in de verschillende Velsense wijken voor onze jaarlijkse nieuwjaarsactie. Niet alleen om iedereen een goed nieuwjaar te wensen, maar ook om van de inwoners te horen wat er leeft, wat er goed gaat in de wijk, of waar juist zorgen over zijn.

Daarbij deelden we een vrolijke en duurzame groet uit. Leuke nieuwjaarskaarten van makkelijk afbreekbaar papier waarin bloemzaadjes zitten verwerkt. Deze kunnen met kaart en al worden geplant en zijn daardoor niet alleen duurzaam, maar leveren van de lente ook nog eens een heel vrolijk plaatje op. Heeft u zaterdag een kaart van ons gekregen en deze geplant? Dan ontvangen we natuurlijk graag van u een vrolijke foto van het eindresultaat!

Onze actie werd zeer gewaardeerd, maar we hebben ook een aantal zorgen te horen gekregen. Bijvoorbeeld over woningbouw. Niet alleen als het gaat over het tekort, maar vooral ook zorgen over wáár er gebouwd wordt. De fractie van D66Velsen gaat, zoals u van ons mag verwachten, met die zorgen aan de slag!