Reageren voor 30 november 2022
Part time – Den Haag

De Mr. Hans van Mierlo Stichting is het onafhankelijke wetenschappelijk bureau van D66. De Van Mierlo Stichting heeft tot doel om het sociaal-liberalisme verder te ontwikkelen en te verspreiden – binnen én buiten D66. We publiceren onderzoek, organiseren lezingen en symposia en geven trainingen en workshops. Ook brengen wij vier keer per jaar het tijdschriftIdee uit en maken we maandelijks meerdere afleveringen van de podcast Appèl.

De Mr. Hans van Mierlo Stichting is ter vervanging van verlof op zoek naar een officemanager voor 16 tot 24 uur in de week. 

Je bent het organisatorisch hart van de Van Mierlo Stichting. Je vindt goede locaties voor onze lezingen en zorgt dat onze evenementen soepel verlopen; onderhoudt contact met vormgevers over onze publicaties; ondersteunt de collega’s met het plannen van agenda’s en bijeenkomsten; en je informeert de vereniging D66 en andere geïnteresseerden over onze activiteiten en publicaties via de website, nieuwsbrief en de socials. Voor het bestuur van de stichting organiseer je en notuleer je de vergaderingen.

Profiel
Talent voor en ervaring met plannen en organiseren; 
Flexibel en creatief;
Initiatiefrijk en resultaatgericht;
Communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk;
Ervaring met WordPress is een grote pré.

Arbeidsvoorwaarden
Tijdelijke opdracht ter vervanging van verlof: januari t/m mei 2023;
De functie is ingeschaald in schaal 9 van het loongebouw van de Rijksoverheid, afhankelijk van ervaring (volledige werkweek 38 uur; 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding op basis van OV en een pensioenregeling)
Standplaats Den Haag, we werken ongeveer 50% van onze tijd op kantoor en 50% thuis. 

Ben je bijvoorbeeld gemeenteraadslid voor D66 of student met liefde voor D66? In overleg kan de functie zo ingericht worden dat deze goed te combineren is met andere werkzaamheden, bijvoorbeeld door de uren te verdelen over meer dagen. In overleg is het ook mogelijk om de functie op freelancebasis in te vullen.
 
Stuur je sollicitatie (motivatiebrief en CV) uiterlijk 30 november 2022 aan Heleen Menger (HR-adviseur) via [email protected]. De gesprekken vinden plaats in de eerste helft van december 2022. Een online search (Google, sociale media) kan deel uitmaken van de procedure.
 
Neem voor meer informatie over de functie contact op met de directeur van de Mr. Hans van Mierlo Stichting, Afke Groen: [email protected].