Fiscaal aantrekkelijk schenken

Wilt u de Mr. Hans van Mierlo Stichting voor langere tijd financieel ondersteunen? Dan is een schenkingsovereenkomst wat voor u. Door de donatie vast te leggen, wordt deze beschouwd als periodieke gift en is daarom volledig fiscaal aftrekbaar. Deze overeenkomst houdt in dat u elk jaar, gedurende een periode van minimaal vijf jaar, een vast bedrag doneert aan de Van Mierlo Stichting. Hierdoor kunt u meer schenken aan ons zonder dat dit u netto meer kost. Met dit formulier stelt u direct een periodieke schenkingsovereenkomst op. Voordeel voor u en de Van Mierlo Stichting Met een periodieke schenkingsovereenkomst kunt u meer schenken zonder dat het u meer kost. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kunt u tot wel 52% meer geven aan de Van Mierlo Stichting, terwijl u uiteindelijk netto evenveel betaalt als nu. Een echte win-win situatie voor zowel ons als uzelf. Alvast hartelijk dank namens de Stichting! Let op! De uiteindelijke fiscale aftrek is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Bereken hier hoeveel u extra kunt schenken aan de Van Mierlo Stichting door middel van een schenkingsovereenkomst: https://www.schenkservice.nl/bereken-uw-voordeel.

Download hier de schenkingsovereenkomst

  Stappenplan Hieronder kunt u lezen welke stappen u moet nemen om de periodieke schenkingsovereenkomst in orde te maken.
  • Vul - eventueel samen met uw partner - uw onderdelen in op overeenkomst.
  • Print en Onderteken het formulier en stuur dit samen met kopie van uw legitimatiebewijs - en eventueel dat van uw partner - op naar:
Mr. Hans van Mierlo Stichting Lange Houtstraat 11 2511CV Den Haag
  • De Van Mierlo Stichting vult vervolgens de benodigde gegevens in zoals een uniek transactienummer en de ondertekening namens de Stichting.
  • De Van Mierlo Stichting maakt een digitale kopie.
  • U ontvangt de volledig ingevulde overeenkomst op uw huisadres. Bewaar deze goed! Deze kunt u gebruiken als bewijsstuk bij uw aangifte Inkomstenbelasting.
  • U kunt vervolgens, mits u het jaarbedrag heeft voldaan, dit aftrekken tijdens uw belastingaangifte.
Klik hier voor veelgestelde vragen, of neem direct contact op met Marijn Makker, medewerker fondsen- en ledenwerving via 070 3566066 of [email protected].