Karin Akkers neemt afscheid als afdelingssecretaris

Na 5,5 jaar stopt onze punctuele en attente secretaris Karin Akkers.

Het was een plezier om me de afgelopen 5,5 jaar in te zetten voor D66 Utrecht. Het heeft me veel tijd en inspanning gekost, maar het heeft me ook veel gegeven. Jullie hebben me veel gegeven!

Ik zal jullie niet vermoeien met statistieken over de vele vergaderingen die ik heb voorbereid en waarvoor ik verslaglegging heb gedaan, de stukken en de actiepunten die ik heb nagejaagd, hoeveel flyers ik heb verspreid, hoeveel nieuwjaarskaarten ik heb bezorgd en hoeveel canvasgesprekken ik heb gevoerd en op hoeveel locaties in de stad ik ben geweest om campagne te voeren of bijeenkomsten bij te wonen. Het was het allemaal waard, ik heb mijn eigen stad beter leren kennen en ik heb jullie, de leden van de afdeling beter leren kennen. 

Mijn termijn zit er bijna op en het lijkt me een goed idee om met het begin van een nieuw kalenderjaar het stokje door te geven aan mijn opvolger, zodat hij met een nieuw jaar kan beginnen.

Ik was al jaren lid, maar niet actief binnen D66 Utrecht en kwam op een punt om of mijn lidmaatschap op te zeggen, of om actief te worden. Ik besloot me kandidaat te stellen voor de functie van algemeen secretaris en dat is nu bijna 6 jaar geleden. Veel geleerd, veel mensen leren kennen en ook vrienden gemaakt. Zo gemakkelijk kan het dus gaan in deze vereniging! Als je actief wil worden, dan kan dat heel gemakkelijk! Neem contact op met [email protected]

Nu ga ik even resetten, maar ik ben zeker van plan om weer actief te worden voor onze mooie vereniging, dus we gaan elkaar zien!

Nogmaals bedankt voor alles,

Karin Akkers

vh Algemeen Secretaris D66 Utrecht