Uitslagenavond
D66 Utrecht

Beeld: D66 Utrecht

Op 14, 15 en 16 maart mogen we naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen! We hebben hard gewerkt om Utrecht D66-groen te kleuren en zoveel mogelijk Utrechters te bereiken met ons verhaal voor een kansrijk, groen en bruisend Utrecht. We hopen dan ook op een geweldige uitslag en we willen graag samen met jullie de campagne en uitslag vieren tijdens de uitslagenavond. We zien jullie daarom graag tijdens de uitslagenavond in Sociëteit “De Vereeniging” aan de Mariaplaats om samen de eerste uitslagen af te wachten en te borrelen na de geleverde campagne inspanningen.

Kaartje kopen

Toegang is alleen mogelijk met een kaartje. Je kunt via deze link een kaartje bestellen voor de uitslagenavond. We vragen je om een kaartje te kopen, om de organisatie van de avond financieel sluitend te krijgen. Dit doen we om zoveel mogelijk geld in de campagne te kunnen steken. Mocht de financiële bijdrage een drempel vormen dan is er ook een mogelijkheid om gratis een ticket te bestellen. Tot slot is er de optie om naast een ticket ook nog een campagnedonatie te doen. Alle extra donaties zijn meer dan welkom. 

Namens het bestuur en het campagneteam hopen we je te zien op de 16e! We starten om 20:00 en eindigen rond 01:00, wanneer we verwachten dat de exit polls bekend zijn geworden. Uiteraard zijn vrienden, partners, familie en kennissen ook meer dan welkom.

Voor journalisten

Ben je journalist en wil je graag aansluiten bij de uitslagenavond? Stuur dan een bericht naar Tom Kunzler via [email protected]

De gemeenteraadsverkiezingen zijn een belangrijk moment voor ons als lokale vereniging. Tegelijk zijn we ons ervan bewust dat er een oorlog in Europa woedt. Zoals we dat in overleg met andere partijen tijdens de campagne hebben gedaan, kiezen we ook op deze avond voor een passende aankleding.