Ga mee met de studiereis naar onze zusterpartij in Litouwen!

Van donderdagochtend 19 oktober t/m zondag 22 oktober reist D66 Utrecht af naar Litouwen om kennis te maken met de Litouwse politiek en onze zusterpartij Laisves Partijos.

In Vilnius gaan we ideeën uitwisselen, de stad verkennen, samen op zoek naar een antwoord hoe je ook mensen buiten de het liberale en groene centrum goed kan bereiken, maar ook gewoon gezellig onze medeliberalen daar ontmoeten en met hen uit eten. Tussendoor is nog tijd voor ontspanning. Let op; wie het eerst komt, die het eerst maalt. Wil je meer informatie of weten of het iets voor jou is? Stuur dan een berichtje naar Bas van Elsacker op 06-15885801.

Alles op een rijtje

  • vertrek: 19 oktober 10:20 uur vanaf Schiphol
  • terugreis: 22 oktober 15:40 uur op Schiphol
  • kosten: 475 euro (incl. vervoer, overnachting, ontbijt, diner)

N.B. Wil jij liever op eigen gelegenheid reizen? Neem dan contact op met Bas van Elsacker. We houden dan rekening met de kosten die we bij je in rekening brengen.

Mocht de bijdrage een te hoog bedrag voor je zijn, en wil je toch graag deelnemen? Stuur dan een mail naar Robert Landheer, de penningmeester van D66 Utrecht ([email protected]). Dan komen we tot een passende oplossing. Hier zal vertrouwelijk mee worden omgegaan.