Blijf op de hoogte

We houden je graag als eerste op de hoogte van onze inzet voor de toekomst van Nederland. Schrijf je snel in en ontvang onze updates!

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Word nul-uren vrijwilliger!

Om D66 sterk te maken in heel het land hebben wij uw hulp hard nodig. Als nul-uren vrijwilliger kunt u ons heel gemakkelijk steunen, zonder dat dat veel tijd kost. Doet u mee?

Op social media kunt u heel eenvoudig laten zien dat u ons steunt. Hoe u dat kan, leest u hieronder.

Facebook

  • Like onze Facebook-pagina en discussieer met ons mee.
  • Like de pagina van D66-fractievoorzitter Rob Jetten op Facebook.
  • Deel onze Facebookberichtjes door onder onze berichtjes op ’Delen’ te klikken.
  • Plaats een D66 ‘speldje’ in uw Facebook afbeelding. Zo zien ook u uw vrienden en kennissen dat u D66 steunt. Dit is een klein D66 logo dat u op uw foto of afbeelding kunt plakken. Het is heel eenvoudig: klik op de afbeelding die u aan uw profielfoto wilt toevoegen, kies voor Add to Facebook en volg de stappen.

Twitter

  • Volg D66 op Twitter, stel uw vragen en laat het D66-geluid horen door onze tweets te retweeten.
  • Volg D66-fractievoorzitter Rob Jetten op Twitter.
  • Plaats een D66 ‘speldje’ in uw Twitter afbeelding en laat iedereen zien dat u D66 steunt. Dit is een klein D66 logo dat u via twibbon.com/support/D66 op uw foto of afbeelding kunt plakken. Het is heel eenvoudig: klik op de afbeelding die u aan uw profielfoto wilt toevoegen, kies voor Add to Twitter en volg de stappen.

Instagram

LinkedIn

Laatst gewijzigd op 20 juli 2019