Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Word nul-uren vrijwilliger!

Om D66 sterk te maken in heel het land hebben wij uw hulp hard nodig. Als nul-uren vrijwilliger kunt u ons heel gemakkelijk steunen, zonder dat dat veel tijd kost. Doet u mee?

Op social media kunt u heel eenvoudig laten zien dat u ons steunt. Hoe u dat kan, leest u hieronder.

Facebook

  • Like onze Facebook-pagina en discussieer met ons mee.
  • Like de pagina van D66-fractievoorzitter Rob Jetten op Facebook.
  • Deel onze Facebookberichtjes door onder onze berichtjes op ’Delen’ te klikken.
  • Plaats een D66 ‘speldje’ in uw Facebook afbeelding. Zo zien ook u uw vrienden en kennissen dat u D66 steunt. Dit is een klein D66 logo dat u op uw foto of afbeelding kunt plakken. Het is heel eenvoudig: klik op de afbeelding die u aan uw profielfoto wilt toevoegen, kies voor Add to Facebook en volg de stappen.

Twitter

  • Volg D66 op Twitter, stel uw vragen en laat het D66-geluid horen door onze tweets te retweeten.
  • Volg D66-fractievoorzitter Rob Jetten op Twitter.
  • Plaats een D66 ‘speldje’ in uw Twitter afbeelding en laat iedereen zien dat u D66 steunt. Dit is een klein D66 logo dat u via twibbon.com/support/D66 op uw foto of afbeelding kunt plakken. Het is heel eenvoudig: klik op de afbeelding die u aan uw profielfoto wilt toevoegen, kies voor Add to Twitter en volg de stappen.

Instagram

LinkedIn

Laatst gewijzigd op 20 juli 2019

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48