Informele ledenavond op 13 maart bij D66 Bommelerwaard



Aan alle leden uit regio Rivierenland

In deze woelige tijden is het fijn om elkaar met enige regelmaat te ontmoeten. Een momentje om van gedachten te wisselen, wat met elkaar te drinken en te luisteren naar wat anderen binnen D66 en daaromheen bezighoudt. 

Leden en geïnteresseerden uit de regio Rivierenland en Bommelerwaard zijn welkom op de Kerkstraat 26 te Rossum in het “kerkje” van Daniëlle Vlasman.

Wil het een topavond worden dan hebben we jou daarbij nodig. Dus noteer 13 maart om 20.00 uur in je agenda. Dan heten we je graag welkom in Rossum. 

Op deze avond verwelkomen we als spreker Rita Braam (ex statenlid en kandidaat EU voor D66). Rita is directeur gebiedscoöperatie Randmeren en gaat ons inzicht geven in haar activiteiten rond het opstarten van een Cultuurnetwerk binnen D66 in Gelderland.

De presentatie van Rita heeft alles te maken met het elkaar ontmoeten als leden. We kunnen ons voorstellen dat we hier ook als Rivierenland en Bommelerwaard ons voordeel mee doen en het sluit wellicht mooi aan bij onze activiteiten in de regio. 

De entree is gratis. Een kleine bijdrage van 2,50 of 5 euro is welkom. Tot ziens op 13 maart in Rossum!