Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Meer Europese samenwerking

Meer Europese samenwerking

Deze regering wil samenwerking in Europa om de grote uitdagingen van dit moment aan te pakken. Op het gebied van klimaatverandering, migratie en terrorisme slaan we de handen ineen. Maar ook op onderwerpen als onderwijs en defensie werken we samen.

Het is tijd voor vernieuwing in Europa. Voor een frisse blik. Voorbij de polarisatie en voorbij de status quo. Voor D66 is het niet de vraag of we meer of minder Europa nodig hebben, maar hóe Europa er in de toekomst uitziet. Daarom organiseerden wij onze eerste ‘Nacht van Europa’. Waar doen we het voor? En waar willen we naartoe? Lees de speech van Alexander Pechtold hier terug.

 

Laatst gewijzigd op 5 juli 2018

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48