Vacatures

Wil je graag actief worden voor D66 ‘s-Hertogenbosch? Bekijk de vacature(s) hieronder. Heb je behoefte aan een gesprek om te kijken waar je kunt bijdragen? Dat kan altijd. Neem dan contact op met het bestuur via onze contactgegevens.

Vacature secretaris

Ben je goed in organiseren, denk je graag mee en vind je het leuk om bijeenkomsten en vergaderingen voor te bereiden? Houd je van overzicht en plannen? En vind je het niet erg om een actielijst en/of notulen op te stellen? Dan ben jij een heel geschikte secretaris!

Het bestuur vergadert elke maand en organiseert regelmatig inhoudelijke en informele bijeenkomsten voor onze leden. Twee keer per jaar vindt de algemene afdelingsvergadering plaats en elke zomer een gezellige barbecue. Wij zouden je graag beter willen leren kennen. Kom een keer langs bij een van onze vergaderingen!
 
Taken: wat verwachten we van je?
 
o   Je zorgt voor de praktische zaken rondom vergaderingen voor het afdelingsbestuur en de afdeling, zoals het opstellen van de agenda, het bijhouden van de actielijst/de notulen en het opstellen van de maandelijkse nieuwsbrief.
o   Je voelt je verantwoordelijk voor het bijhouden van besluitvorming op vergaderingen en je bent op de hoogte van de statuten en reglementen (via Mijn D66).
o   Het bestuur functioneert beter dankzij de praktische randvoorwaarden die jij regelt, zoals het beheren van de mailbox en versturen van de nieuwsbrief.
 
Competenties: wie ben jij als persoon?
 
o   Je bent geïnteresseerd in lokale en landelijke politiek.
o   Je bent nauwkeurig en goed georganiseerd.
o   Je beschikt over een vlotte schrijfstijl.
o   Je vindt het leuk om uit te zoeken hoe de reglementen en procedures werken.
o   Je denkt graag mee en je vindt het leuk om te organiseren.

Meer informatie of solliciteren? Mail dan naar [email protected].