Jim Pedd

Jim Pedd - Kandidaat Wijkraadslid Dijkzigt-Oude-Westen Beeld: Rotterdam

Samen voor een groene wijk

Lievelingsplek in de wijk

Op een drukke dag loop ik het liefst even door het Wijkpark. Door het groen, langs de dieren in het Dierenhof, of als die open is langs de Wijktuin. Iets verderop zie je de hoge gebouwen van het centrum. Tegelijk loop je zo naar de West-Kruiskade, met al haar diversiteit. En natuurlijk heb je ‘Kino’ in de buurt, de beste bioscoop van het land.

Grootste droom voor de wijk

ik wil een wijk waarin de gemeente geen beleid vóór haar bewoners maakt, maar dat sámen met haar bewoners doet. Een groenere wijk, eentje zonder aso rijders en een wijk waarin iedereen mee kan doen. Dat laatste kan alleen als de gemeente ook iets doet met wat ze ophaalt bij haar bewoners en ze serieus neemt. Daar wil ik mij voor inzetten.

Samenwerking in de wijk is belangrijk, omdat

ik voor mijn dagelijks werk participatietrajecten organiseer en begeleid. Ik weet hoe je samen met mensen de mooiste dingen neerzet. En hoe je, als je het samen doet, tot de mooiste ideeën, de beste oplossingen en de sterkste plannen komt. Daarom geloof ik zo in de samenwerking en hoop ik een bijdrage te mogen leveren als wijkraadslid.