Jeroen van der Steen

Jeroen van der Steen - Kandidaat Wijkraadslid Overschie Beeld: Rotterdam

Overschie, cultuur en groen.
Stem Jeroen!

Lievelingsplek in de wijk

Het zicht op de oude dorpskern vanaf het nieuwe Veerhuiseiland met de hoge gebouwen van Rotterdam op de achtergrond. Je beseft dat je ook in een grote stad woont, maar het in Overschie vooral rustig en fijn wonen is. Er moet een goede balans zijn tussen een fijne groene woonwijk met leuke buurtactiviteiten en ook onderdeel zijn van een wereldstad.

Grootste droom voor de wijk

Rijksweg A13 verdwijnt en wordt een groen park met een goede OV-verbinding (metro/tram). Realistischer voor de komende jaren is dat het plan rond de oude schoolgebouwen bij het Sidelingepark gerealiseerd kan worden met ruimte voor een nieuw zwembad, nieuwe voorzieningen, nieuwe woningen en een extra verbinding over of onder de A13.

Samenwerking in de wijk is belangrijk, omdat

Als wijkraadslid zal je met zoveel mogelijk bewoners en partners in de wijk in verbinding moeten staan om te horen wat er speelt en dan samen aan de slag gaan om te kijken wat er mogelijk is. De afgelopen 8 jaar ben ik als lid van de gebiedscommissie altijd heel benaderbaar geweest voor bewoners en dat zal zo blijven.