Maandborrel: Boijmans van Beuningen

Op 1 september organiseren we een culturele borrel bij Zuid Boijmans Van Beuningen, in het kort Zuid., in de voormalige technische school in het gebouw Hillevliet. De medewerkers van Zuid. werken hier samen met verschillende culturele en sociale partners in en uit de wijk en op de parterre is de “Volkskeuken”.
Zuid. initieert en/of host zowel reguliere als incidentele toegankelijke activiteiten, meet-ups, projecten, tentoonstellingen en workshops waarbij jong en oud in aanraking komt met verschillende aspecten van kunstenaarschap. In het kader van talentontwikkeling biedt Zuid. makers de kans om zich, in relatie tot hun kunstpraktijk, professioneel en artistiek te ontwikkelen.

We krijgen een rondleiding van 18.00 tot 18.45 uur door de ruimtes waar Zuid. haar programmering organiseert. Zo maak je kennis met de Kunstwerkplaats en andere ruimtes waar je verhalen hoort over talloze projecten, tentoonstellingen, workshops en happenings door, voor en met vrijwilligers, professionals en een brede groep deelnemers, o.a. uit de wijk.

Deelname kost 5 euro. Er is plek voor een beperkt aantal deelnemers voor de rondleiding, geef je dus snel op!

Om 19.00 begint de reguliere borrel waarvoor geen aanmelding vereist is.

Aanmelden

Meld je snel aan voor de rondleiding! Je aanmelding is definitief na betaling van 5 euro voor de rondleiding (betaalverzoek wordt verstuurd in aparte e-mail).

Meer informatie

Ga je voor de eerste keer naar een evenement van D66 Rotterdam?

Ben je een nieuw lid, of woon je voor het eerst een D66 Rotterdam activiteit bij en wil je graag dat iemand je wegwijs maakt? Geef je op via de onderstaande knop.

Updates via Whatsapp?

Wil je ook via Whatsapp nieuws en updates over afdelingsactiviteiten ontvangen? Stuur een mailtje naar [email protected]