D66 Rotterdam Kerstdiner

Na twee jaar keert het D66 Rotterdam Kerstdiner eindelijk terug! En we pakken uit. Het historische Marine LoodsVaartuig CASTOR in de Rijnhaven vormt op 22 december het decor.

Jaarafsluiting in stijl

Het Marine – LoodsVaartuig CASTOR ofwel M.L.V. CASTOR in de Rijnhaven vormt op 22 december het nautische decor voor het jaarlijkse kerstdiner. Om helemaal in thema te blijven verzorgt de CASTOR voor ons een traditionele Indonesische rijsttafel.

Dit jaar werken we met kaartjes voor het kerstdiner die je van tevoren moet kopen. Dit kan tot 18 december. Koop daarom op tijd je kaartje!

Je kunt je kaartje als volgt kopen:
Maak gebruik van een van de onderstaande betaallinken. Onthoud goed met welke betaalrekening je het kaartje heb betaald, want die kennis controleren wij bij de deur!
 
Dit jaar zijn er drie type arrangementen beschikbaar voor het Kerstdiner:
 
Kersthapje (Pakket A)
Dit kaartje geeft je toegang tot het kerstdiner, inclusief rijsttafel en twee drankjes (fris/wijn/bier) naar keuze. Dit kaartje kost 25,25 euro.
Je kunt dit kaartje via de volgende link bemachtigen:
https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=7LIXBKbHRouwP2S42BnRvQ
 
Kerstborrel (Pakket B)
Dit kaartje geeft je toegang tot het kerstdiner, inclusief rijsttafel en vijf drankjes (fris/wijn/bier) naar keuze. Dit kaartje kost 35,- euro.
Je kunt dit kaartje via de volgende link bemachtigen:
https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=Izj5cHEbTRafioulU6c_KQ
 
Kerstfeestje (Pakket C)
Dit kaartje geeft je toegang tot het kerstdiner, inclusief rijsttafel en zeven drankjes (fris/wijn/bier) naar keuze. Dit kaartje kost 41,50 euro.
Je kunt dit kaartje via de volgende link bemachtigen:
https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=dA2ejx8jRYKjrqMnNckgQw
 
Let op:
Zonder kaartje kan je niet aansluiten. Je kunt tot en met 18 december een kaartje kopen. Daarna geven wij het aantal aanwezigen door en kan je NIET meer reserveren.
Het is tijdens de borrel beperkt mogelijk om extra drankmuntjes te kopen. We vragen jullie daarom om van tevoren een realistisch arrangement te kopen.
Het is mogelijk om een kaartje van iemand over te nemen, dit kan door de oorspronkelijke eigenaar een berichtje naar ons te laten sturen met de wissel.
 
Wij hebben er veel zin in en we hopen het jaar in stijl en met veel plezier af te kunnen sluiten.

Tijden

1800-18:30 inloop
18:30 buffet
23:00 afsluiting

Locatie

Marine LoodsVaartuig CASTOR
Landverhuizersplein Wilhelminapier – Rijnhaven Rotterdam

Ga je voor de eerste keer naar een evenement van D66 Rotterdam?

Ben je een nieuw lid, of woon je voor het eerst een D66 Rotterdam activiteit bij en wil je graag dat iemand je wegwijs maakt? Geef je op via de onderstaande knop.

Updates via Whatsapp?

Wil je ook via Whatsapp nieuws en updates over afdelingsactiviteiten ontvangen? Stuur een mailtje naar [email protected]

Updates via Whatsapp?

Wil je ook via Whatsapp nieuws en updates over afdelingsactiviteiten ontvangen? Stuur een mailtje naar [email protected]