Taart op Valentijnsdag voor vrijwilligers historische verenigingen

Elk jaar op Valentijnsdag zet D66 Purmerend vrijwilligers in het zonnetje. Dit jaar brachten we op 14 februari een taart naar de vrijwilligers van de historische verenigingen in Purmerend en Beemster. Zij zetten zich er belangeloos en met veel toewijding voor in om de geschiedenis van Purmerend en Beemster levend te houden en de kennis hierover door te geven. D66 koestert de inzet van deze vrijwilligers. Door een taart te brengen, laten we blijken dat we hun inspanningen zien en waarderen.

Het Historisch Genootschap Beemster en de Vereniging Historisch Purmerend zetten zich actief in voor het bevorderen van kennis over de geschiedenis van Beemster en Purmerend. Dankzij het werk van vele vrijwilligers zijn er onder meer tentoonstellingen, wandelroutes, lezingen, lesmateriaal voor scholieren en musea die de rijke geschiedenis van onze directe omgeving tastbaar maken. Zonder hun belangeloze inzet zou er voor dit verleden veel minder aandacht zijn.

D66 is dankbaar voor het werk van alle vrijwilligers in onze gemeente die de handen uit de mouwen steken. In voorgaande jaren brachten we al eens taart naar bijvoorbeeld de vrijwilligers van het Repair Café, ouderenvervoer, vluchtelingenwerk, gehandicaptenzorg en de Heemtuin. Vorig jaar waren we bij de vrijwilligers op de Oude Begraafplaats aan de Nieuwstraat in Purmerend.

Beeld: D66 Purmerend

Wij wensen alle vrijwilligers in Purmerend en Beemster een heel fijne Valentijnsdag!