Paul van Meekeren

Paul van Meekeren - Portret van Paul van Meekeren Beeld: D66 Purmerend

In het jaar 2000 ben ik in Purmerend komen wonen: de eerste jaren was mijn aandacht vooral op Amsterdam gericht, waar ik ook werkte. Gaandeweg kwam ik tot de ontdekking dat Purmerend best heel veel had te bieden: een mooi theater, een unieke oude binnenstad en gewoon heel veel voorzieningen. Kortom, een stad waar je met een gezin heerlijk kon wonen. Dat gebeurde ook, mijn beide (nu studerende) kinderen hebben er een fantastische schooltijd gehad en veel vrienden gemaakt. Ze beschouwen Purmerend echt als hun thuis.

Echt politiek actief werd ik in 2010: ik startte als commissielid en in 2014 werd ik raadslid. Na mijn verkiezing als lijsttrekker in 2017 ging ik na succesvolle onderhandelingen voor D66 Purmerend als wethouder aan de slag in het nieuwe college. Een uitdaging waar ik nog steeds ontzettend trots op ben, zeker gelet op de ambitieuze portefeuille en wat we allemaal hebben bereikt voor de stad.

  1. Stuur Paul een email
  2. Volg Paul op Twitter
  3. Volg Paul op Facebook

Na de herindelingsverkiezingen kwam D66 niet terug in het college. Vier mooie jaren als wethouder hebben mij veel geleerd. Ook waar mijn passie echt ligt: duurzaamheid en de energietransitie. Op dat gebied ben ik weer aan de slag gegaan als projectmanager. En de fractie adviseer ik op de achtergrond.

Paul van Meekeren

Beeld: D66 Purmerend