Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Europese Dag van de Privacy

Publicaties

Europese Dag van de Privacy

Tweede Kamerlid Gerard Schouw wil dat Nederland de privacy van onschuldige burgers in Nederland beter waarborgt. Het ambitieniveau om de privacy van Nederlanders te beschermen en te vergroten moet omhoog.

Schouw; “Minister Opstelten en staatssecretaris Teeven houden onvoldoende rekening met de privacy van Nederlanders bij de inzet van bijvoorbeeld nieuwe opsporingsmethoden. Nu zijn Nederlanders voor Opstelten en Teeven in eerste instantie potentiele criminelen. Dat moet anders.”

Lees hier meer over de privacy agenda van D66.

Afbeelding: Yuri Samoilov

 

 

Gepubliceerd op 28-01-2015 - Laatst gewijzigd op 28-01-2015

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48