Campagne: Cultuur en Erfgoed wandeling door Doorn.

Beeld: D66

Vandaag organiseerde Erwin Kamp, de nummer 3 op onze lijst, een erfgoed wandeling door Doorn. Om aandacht te vragen voor cultuur en erfgoed.

Cultuur en erfgoed

De wandeling stond in het teken van Cultuur en Erfgoed. Met bijzondere aandacht voor het D66 initiatiefvoorstel over Trage Paden. 

“Veel onderwerpen in de Provinciale Staten gaan over Wonen, Klimaat en Mobiliteit. Ik wil aandacht vragen voor Cultuur en Erfgoed. Cultuur en Erfgoed is belangrijk als het gaat om recreatie, economische ontwikkeling en persoonlijke groei van de mens.”

Kandidaat-Statenlid Erwin Kamp

Erfgoed wandeling

De wandeling was met Liesbeth Oosterhagen: campagne coördinator D66 Utrechtse Heuvelrug. Elisabeth van Oostrum: voorzitter D66 Utrechtse Heuvelrug. Erwin Kamp: zittend Statenlid en kandidaat-Statenlid uit Doorn. En Marianne de Widt: lijstrekker D66 provincie Utrecht.

Podcast

Erwin heeft ook zijn eigen podcastserie gemaakt. Elke zondag komt een nieuwe aflevering online. De volgende twee afleveringen gaan over de fiets en over wandelen. Luister hier aflevering 1: Wie ben je, wat doet de provincie en waarom ben je Statenlid?
https://open.spotify.com/episode/6iGEq3cWcAd54bTUVxHJzk