Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Op weg naar het verkiezingsprogramma

Samen met onze leden leggen we het fundament voor ons verkiezingsprogramma. Want vooruitstrevende plannen en ideeën maken we samen.

Vooroplopen voor de toekomst

Al sinds 1966 loopt D66 voorop. D66’ers komen telkens met vooruitstrevende plannen. We zijn niet bang om gevestigde ideeën en belangen flink ter discussie te stellen. We durven keuzes te maken, ook als die niet populair zijn. Juist om stilstand te voorkomen zetten we telkens stappen vooruit. Op die manier vergroten we de vrijheid voor mensen en werken we aan gelijke kansen voor iedereen en een schone toekomst.

We zijn samen met onze leden aan de slag gegaan. Want vooruitstrevende plannen en ideeën maken we samen.

Bijeenkomsten over het verkiezingsprogramma

Dit is het het moment om het fundament te leggen voor ons verkiezingsprogramma. Daarom gaat de Permanente Programmacommissie het land in om het gesprek aan te gaan met zo veel mogelijk leden.

Waar kan je met de PPC in gesprek?

Waar kan ik terecht met mijn ideeën?

Je bent van harte welkom op bovenstaande bijeenkomsten. Kun je niet bij één van de bijeenkomsten zijn of heb je nog suggesties of ideeën die niet aanbod zijn gekomen? Geen probleem, je kunt altijd digitaal input leveren bij de Permanente Programmacommissie.

 

Laatst gewijzigd op 9 oktober 2019

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48