Blijf op de hoogte!

Door uw mailadres in te vullen en op "verstuur" te klikken geeft u ons toestemming om uw mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om u regelmatig updates te sturen. Hier kunt u meer vinden over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

Steun ons en help Nederland vooruit

Talentontwikkeling & Opleiding

Op onderstaande pagina's vindt u de verschillende manieren waarop u zich binnen D66 kunt ontplooien en ontwikkelen.

De D66 Academie

De D66 Academie voorziet in een goed toegankelijk en coherent opleidingsaanbod met kwalitatief goede trainingen en programma's. Goed onderwijs, een leven lang leren en kansen voor iedereen zijn immers de belangrijkste pijlers van de onderwijsvisie van D66.

Opleidingsaanbod

D66 zet zich in voor onderwijs van hoge kwaliteit. Ook binnen de partij is dit een van de thema's die centraal staat. Daarom is er een divers aanbod aan trainingen voor verschillende doelgroepen. Hier vindt u informatie daarover.

Talentontwikkeling

Bent u op zoek naar mogelijkheden om uw politieke talenten (verder) te ontwikkelen? D66 biedt verschillende mogelijkheden om dit te verwezenlijken. Op deze pagina leest u hier alles over.

Oriëntatiedag Europees Parlement

Op 5 juni 2018 organiseerden wij een oriëntatiedag in Brussel voor leden die overwegen zich te kandideren voor de verkiezingen voor het Europees Parlement in 2019.

Provinciale Statenverkiezingen 2019

In maart 2019 vinden de volgende Statenverkiezingen plaats. In aanloop hiernaartoe organiseert D66 meerdere oriëntatie- en opleidingsbijeenkomsten.

Driebergen

Via het Driebergen-programma scout en ontwikkelt de Landelijke Talentencommissie kandidaten voor toonaangevende functies binnen en buiten D66.

Route66

Route66 is het talentenprogramma van D66 voor jonge en ambitieuze D66'ers.