Anas Kjidaa

Anas Kjidaa - Beeld: D66 Overijssel

“In de huidige tijd hebben we de verbinding het hardst nodig in Overijssel” 

Geen ladder, maar een waaier. Geen exclusieve bijlessen, maar gedegen inclusief onderwijs. Geen kansenongelijkheid, maar gelijke mogelijkheden voor iedereen. Alle inwoners van onze mooie provincie moeten zich thuis voelen en trots kunnen zijn op het prachtige Overijssel.

Met de hedendaagse problematiek hebben we iedereen in de samenleving hard nodig. Daarom is het essentieel dat we gelijke mogelijkheden garanderen voor iedereen in onze provincie. Dat begint al bij het betrekken van de jongeren, een gevulde maag voor alle kinderen zodat zij zichzelf op school kunnen ontwikkelen, maar bijvoorbeeld ook het tegengaan van menstruatie-armoede. 
 
In tijden van crisis is het nog belangrijker dat we niet tegenover elkaar staan, maar hand in hand naast elkaar. Samen het onderste uit de kan halen en altijd het glas halfvol zien, dat is hoe we het in Overijssel doen. Want oog om oog staan we stil, maar schouder aan schouder komen we vooruit! 
 
Je kan de hoop tijdelijk verliezen, maar dat betekent geen verloren zaak. Het mooie aan iets verliezen is namelijk dat je het ook weer terug kan vinden!  
 
Stop stilstand, stem vooruit.