Bepaal welke mails jij ontvangt

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Opzeggen

Uiteraard vinden wij het ontzettend jammer dat u overweegt om uw lidmaatschap op te zeggen. D66 is afhankelijk van haar leden voor financiële steun en vrijwilligerswerk. Wij willen graag leren van uw ervaringen en uw redenen om op te zeggen. Daarom hebben we hieronder een aantal vragen opgesteld. Wij hopen dat u deze zoveel mogelijk wilt invullen. Verder vragen wij een aantal persoonlijke gegevens om te verzekeren dat wij de juiste persoon aanschrijven.

De bovenstaande gegevens hebben wij nodig om uw opzegging te verwerken. Wilt u meer weten over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens, kijk dan hier.

Andere manieren van opzeggen

Opzeggen dient u te voltooien via het bovenstaande uitschrijfformulier, omdat wij graag willen leren van uw ervaringen en uw redenen om op te zeggen. Het is ook mogelijk om uw lidmaatschap op te zeggen door een ondertekende brief te sturen aan de ledenadministratie, waarin u aangeeft dat u het lidmaatschap van D66 wilt opzeggen.

Wij verzoeken u om in uw brief uw naam, adres, woonplaats en reden van de opzegging te vermelden. Uw brief ter opzegging kunt u sturen aan het volgende postadres:

Landelijk Bureau D66
t.a.v. ledenadministratie
Lange Houtstraat 11
2511 CV Den Haag

Laatst gewijzigd op 29 maart 2019

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48