#8 Sanne van der Meij uit Nieuwkoop

Sanne van der Meij - Beeld: D66 Nieuwkoop

Sanne van der Meij (1983) is moeder en leerkracht. Ook is Sanne kandidaat voor D66 Nieuwkoop tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 2022.

Sanne werkt in het basisonderwijs en in haar vrije tijd sport ze graag. Zo voetbalt en tennist Sanne erop los bij de verschillende verenigingen die onze gemeente rijk is.

In het verleden is Sanne actief betrokken geweest bij de gemeenteraadsfractie van D66 in Nieuwkoop. Zo is ze ondermeer fractieassistent en secretaris geweest.

  • 40 jaar
  • Alphen aan den Rijn
  • Nieuwkoop
  • Zij/haar

Hoe kijk jij verder dan morgen?
“Verder kijken dan morgen is voor mij goed onderwijs, mensen moeten worden opgeleid voor de toekomst. Dit probeer ik mijn eigen kinderen ook mee te geven. Je moet denken aan de mensen om je heen. Oog hebben voor mens en milieu.”

Welke thema’s vind jij belangrijk voor de gemeente?
“Ik vind het belangrijk dat sport toegankelijk is. Voor mensen met een kleine portefeuille en mensen van iedere leeftijd. Recreatie rondom de plassen moet ook zoveel als mogelijk worden aangemoedigd”.

Waarom ben je lid van D66?
“Ik vind het belangrijk dat er een progressieve partij is in Nieuwkoop. Een partij die een ander geluid laat horen dan wat er nu zit.”